Bloggen min

Litt om min daglige koding

Nordre Lindeberg Gård

I forrige uke besøkte jeg og familien min, Norde Lindeberg gård to ganger. Kafèen hadde ikke åpent på hverdager, men jeg besøkte gården en gang på søndag og fikk tatt en kort tur innom kafèen da. Utvalget og kaffen var ikke så stort. Nå skal det kanskje nevnes at jeg er vant til god kaffe.

På jobben har vi hatt egen espressomaskin hvor jeg har laget kaffe og skummet melk. Etter dette skaffet jeg også en espressomaskin hjemme av likt merke. Nå har vi for en god stund siden gått over til automat-kaffe på jobb og hver gang kaffeknappen har utført service på kaffemaskinen så kommer det en liten søt bonus. Et glass med smarties ved hver maskin.

Vel, nok om kaffe og våre maskiner på jobb og tilbake til gårdsbesøket. Kafèen var ikke så imponerende, men at gårdsbesøket i seg selv er gratis var noe familien satte stor pris på. Det mener jeg at også kongsgården er hvis man ikke besøker når det er spesielle arrangementer. I slutten av september var vi på kongsgården hvor parkering og inngang kostet oss nesten 200 kr. Uansett, det koselig å se gårder og dyr så nære i Oslo.